Post by checsandstamrage on Feb 8, 2022 0:43:08 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוּפּוֹן ▞▞▞
▞▞▞ Flight Pilot Simulator 3D 2022 version ▞▞▞
סתם צוחק
סיות
ממש טוב אבל זה מתחיל להיות משעמם ממליץ מאוד מאוד למי שרוצה להיות טיס וחולם להיות אבל זה מתחיל להיות משעמם
Flight Pilot Simulator 3D Rollenspel yblv
זה יהיה נחמד להיות מסוגל למכור את הפרסים הכפולים במקום פשוט לאבד אותם. גם תרחישי מזג אוויר נוספים עם יותר מטוסים זמינים לרכישה עם המטבעות או מסוקים! כל כך הרבה אפשר לעשות. אבל אני כן נהנה ממה שזמין עד כה.
מאוד מהנה
זה לא משחק נחמד אתה אפילו לא מסיע נוסעים הכל אתה לא הוא משימות זה לא הופך את המשחק למעניין
בליווי מיוחד ברמה 8 קניתי את הראשון זה אפילו לא ימינה או שמאלה רק ישר 🤬🤬🤬😠😠🤬🤬
לדעתי צריך להתעסק יותר במטוס נוסעים ולטוס למקומות רחוקים כי אם זה יהיה מהנה
כייף
צריך לשמור על יציבות. כיף מאוד!
ארבעה כוכבים כי המפתחים לא מביאים את מצב האגדה במשחק מ-4 השנים האחרונות. זה רק מופיע בקרוב מארבע השנים האחרונות
מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אולטרה סופר משחק
משחק נוראי. הגרפיקה איומה, מטוסים נראים כמו פלסטיק והעצים נחנקים עד הקרקע עם כמה בתים אקראיים צצים משום מקום. כשאתה נוחת, הקרקע רוב הזמן מתקלקלת ואתה מתרסק. זה לא נראה כאילו הכנף שלך נוגעת בעדינות בקרקע אבל כל המטוס שלך מתפוצץ בלהבות. וזה קורה כשאתה רק מתחיל להמריא. אחרי כל משימה, אתה מקבל מודעה ואחרי המודעה, זה מקפיא את המשחק למשך 3 דקות. אני לא ממליץ על המשחק הזה.
משחק מעולה!
אני אוהב את המשחק שלך אבל לא שיחקתי בו אבל אני מקווה שאין פרסומות שיכולות לגרום לי לכעוס טוב תמשיך לתקן את המשחק שלך אם אתה רוצה כוכבים
אל תתקין את המשחק הזה, הוא פועל להצגת פרסומות!!!
זה משחק טוב מאוד אבל אתה צריך להוסיף כמה תכונות כמו טייס אוטומטי, משוב נוסעים וכו '
פלוץ
מצויין
למשחק יש פוטנציאל אבל כמעט בלתי אפשרי לנחות כי ב-80% מהמטוסים במשחק הבלמים לא עובדים ועל נושאות המטוסים אפשר לנחות רק עם 3 או 4 מטוסים כי או שמוטת כנפי המטוסים רחבה מדי ופוגעת. הצד או הבלמים לא עובדים.
שיחקתי במשחק הזה הרבה יותר זמן ממה שהייתי רוצה להודות, אבל לפחות אני יכול לסקור את הפניית הנכס הנוראית הזו של משחק בצורה מדויקת. אני לא יודע מאיפה להתחיל. המשחק מכוער, הוא שולט בצורה איומה, המשימות חוזרות על עצמן וחסרות טעם, ונראה שאנגלית לא מהווה נקודה חזקה עבור המפתח הזה. ההיבט הגרוע ביותר של המשחק הזה הוא עד כמה המפתחים חמדנים, מיקרוטרנזקציות נמצאות בכל מקום, זה טורף קהל צעיר יותר. חוץ מזה, זה בזבוז זמן בסדר.
למשחק הזה יש גרפיקה צלולה והוא ריאלי כמו הבלימה והמהירויות והפקדים הכי נוחים שאי פעם השתמשתי בהם אבל יש מצב אחד שהלוואי שתוסיף. אשמח לשחק באינטרנט עם אנשים אחרים. לטוס עם אנשים אמיתיים, אבל באמת הצלחת לטוס ולמשימות סולו שאני אוהב לשחק. הדרך היחידה לתת למשחק הזה 5 כוכבים היא אם תוסיף למשחק תכונה מרובה משתתפים.
אם נמלה תיגע בכנף איירבוס היא תתפוצץ
משחק מגניב מאוד, אני אוהב את זה!!😃🐥 הדבר היחיד שאני לא אוהב הוא שחלק מהמטוסים ממש יקרים. אבל תודה שיצרת משחק כל כך מהנה.
סכום הכסף שאתה צריך לקבל בסוף המשחק הוא הרבה יותר מדי גבוה ובהתחשב בכך שהמשימה משלמת כל כך מעט.
هاي ألعب رشعه
הוסף עוד רמות!
משחק טוב עד כה, המחירים נראים גבוהים להשגת מטוסים טובים יותר
למי שיש מלא פרסומות שיסים מצב טיסה זה עוזר באמת
אני אוהב את המשחק אבל יש לי פיזיקה נוראית!!! יכולת התמרון של המטוסים די גרועה למרות שלמשחק יש רעיון טוב. גם הגרפיקה צריכה להשתפר
סים טיסה פשוט מאוד אך מבוצע היטב. הבעיה היחידה היא כשאתה נוחת בשדה תעופה כדי להתחיל משימה, לפעמים זה מסיר את המשימה לפני שאתה יכול לבחור אחת.
סתם מבלבלים את המוח זה לא באמת סימולטור
המשחק מהנה, אבל יוצרי אפליקציות חמדנים מאוד. אם הפרסומות שהן יותר משפע של כדי לעצבן אותך אחרי כל משימה לא מספיקות, חצי מהמטוסים שאתה צריך לקנות, חלקם עד $15 -20 ואחרים ברכישת אפליקציות עד $70! אתה רציני? מי בשכלו ישלם על זה? או שחררו את המטוסים או חתכו את הפרסומות. תפסיק להיות חמדן!! היי!
משחק פצצה. באחריות. תהנו מאד. אבל עד שאתה מגיע לשלב שאתה לא יכול לעבור וצריך לשלם כסף כדי לקנות מטוס אחר שבאמצעותו אולי לעבור. עלוב
Flight Pilot Simulator 3D Rollenspel ppl
Flight Pilot Simulator 3D Rollspel novd
כמה אתגרים מהנים ושיטוט חופשי. אבל המשחק לא ממש טוב. המרקמים של האי והעיר כמעט ואינם קיימים. האי עצמו הוא פולי נמוך מאוד. רק חלק מהבניינים הם תלת מימדיים, ואתה לא יכול להתרסק אליהם. אי אפשר לשלוט במטוסים הגדולים. יש לך סיכוי להתחיל ב-freeroam על נושאת מטוסים עם מטוס גדול פי שניים מאשר נושאת המטוסים. כאשר מתרסקים מטוס, ההתרסקות אפילו לא מגניבה או מציאותית.
המשחק שלי לא נפתח וכל המסך פשוט שחור אפילו ה-WiFi שלי פועל והתקנתי מחדש את המשחק הזה' כל כך הרבה פעמים עכשיו
נראה טוב
זה משחק נחמד. הפרסומות מאוד מאוד מוגבלות. לא מעט מטוסים לבחירה. אבל חלק מהאתגרים קשים ביותר ואתה צריך מטוסים מיוחדים שעולים בכסף משחק או כסף אמיתי כדי להשיג. זה יכול לקחת הרבה זמן להשיג את המטוס למשימה. אבל בסך הכל משחק נחמד👍
כיף ואינטראקטיבי מספיק, ויכול לשחק במצב לא מקוון, וזה יתרון עצום. עם זאת, היעדר משחק מקוון, מספר נמוך של הישגים מיוחדים ורמות לא גמורות שיש לעדכן בתאריך לא מוגדר (נמשך 3+ שנים?) באמת לוקח משחק אפשרי של 5 כוכבים, עד ל-3 אדיבים... וזה רק בגלל שאני עדיין נהנה לטוס בו כל כמה זמן. לא נהדר, אבל
מטוסים גדולים תמיד נופלים מימין בהמראה. המשחק מושק רק עם האינטרנט. אני משתמש במשחק הזה בעיקר במצב לא מקוון כשאני משועמם.
המשחק הזה מבאס. הנופים יפים אבל בכל פעם שיש מודעה, המשחק קופא. ובכל פעם שאני מנסה להפעיל מצב טיסה כדי שלא יהיו פרסומות, זה ממשיך לקפוא! בבקשה תקן את זה. אני רק רוצה לשחק את המשחק שלי.
אני חושב שהמשחק כיף. הדבר היחיד שאני לא אוהב זה הליווי המיוחד, נראה שזה בלתי אפשרי
Flight Pilot Simulator 3D Rollenspel ppl
Flight Pilot Simulator 3D Igranje uloga qjf
Queen's Quest 4: Sacred Truce ایڈونچر ugup
Flight Pilot Simulator 3D Παιχνίδια ρόλων zzf
האפליקציה הזו טובה מאוד בכל הקטגוריות. לכן נתתי חמישה כוכבים בכל אזור. קל מאוד לשלוט בו והסימולציה מצוינת לגרסה חינמית. שילמתי עבור כמה שבסופו של דבר אני מפסיק להשתמש בהם מכיוון שהם מאוד איטיים בפקדים ועניים מאוד ביחד. הלוואי שניתן יהיה לשדרג את זה לגרסה גבוהה יותר עם יותר תכונות וכמובן, אהיה מוכן לשלם עבור הגרסה החדשה. תודה על אפליקציה נחמדה ומאוזנת היטב באנדרואיד מכיוון שאני לא יכול להרשות לעצמי תפוחים.
זה משחק טוב ומעולה אבל יש לי אנדרואיד 10 עדיין זה לא עובד זה מקבל מסך של סימולטור טיסה ואז מסך שחור זה לא נטען חיכיתי עוד 10 דקות