Post by checsandstamrage on Feb 8, 2022 0:33:50 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Retro Garage - Car Mechanic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Retro Garage - Car Mechanic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Генератор чіт-коду монет ▞▞▞
▞▞▞ Retro Garage - Car Mechanic 2022 version ▞▞▞
Retro Garage - Car Mechanic Simuliaciniai hlf
Справді весела гра, хороша гра, коли вам нудно
це весела гра, якщо ви любите машини та ремонтуйте їх
Класна гра мені подобається
Я застряг на місії падіння зі скелі
це добре
Неймовірні ігри
Калеб👦😘
Це нудно
Retro Garage - Car Mechanic Symulacyjne ldr
Розробнику, будь ласка, зробіть це як ігри з відкритим світом...і паливну систему також...за винятком цього, ця гра є приголомшливим неймовірним дизайном, чувак 😇😇
В останню чергу весь час тюнінгових моторів розібраний витрати
Гра Класна Але хотілося ще більше реалізації для гри, наприклад, щоб можна було ламати машину на автодромі чи на гонках А це, наприклад, якщо поламана вона кольором Помічена А хотілося, щоб була якась деформація Ще, наприклад, якщо машина довго залишається в гаражі щось ламалося чи гнило Можна було б було Доливати Топливо Анти ФрізМасло Щоб був тьмяний з Вихлопної Труби Якщо машина довго стояла Чи незаводилася Довго Вона мала незаводитися а якщо заводитися то Посеред пару роз’їздів можна було з пол маш їхати.
Soccer Super Star ખેલ કૂદ eue
Retro Garage - Car Mechanic Simulácie fdo
крута гра
Ойлголцол Цочролин Оиоирцүоиоиүиүцүтбр Очіж, шіне сану, Зориле чіглүүлсен мянг мянган залуус хоороній холбогдон танілци, медее медеелел, харілцаа холій, технологій На шіне ололт, амжілтигі ЦАГ алдалгүй таніулан сурталчли, УЛС төрійн нам, евсели, нер хүнд бүхій онлайн медееллійн сайтууд Болохов юм. энэ нь мөн адил. . . . . . . . . . Үбтёоытборб
Не працює
5 ✨ як мінімум за українську мову в грі
Retro Garage - Car Mechanic Symulacyjne civr
ссср
Добавить якийсь автобуси грузовики
Кавіша
Це чудова гра, просто я постійно закінчую муні
Весела гра, яка не розповідає безпосередньо про автомобілі, але ви дізнаєтеся про деталі, симптоми та правильний порядок встановлення.
Це найгірша гра, в яку я коли-небудь грав.
Гра супер Лише додайте більше тюнінгу до двигунів, діно стенд і драг рейсінг, щоб можна було побачити більше показників автомобіля
Гра файна тільки додати ваз 2101 і 2106 👍👍👍
А як зберегтися в цій ігрі?
Ну добре
Крута гра з симулятором автомеханіка, деякі механіки з інших ігор автомеханіка мають бути додані, щоб полегшити ігровий процес, наприклад, витягнути цілу вісь з колесами тощо, щоб, наприклад, було легше замінити листові ресори. Більше транспортних засобів з країн СРСР і Варшавського договору буде вітатися.
Дуже хороша гра -1 😂😂😂
Засунути іржавий цвях у мою уретру було б більш приємним досвідом
Забирає багато часу. Я люблю бачити свій прогрес з часом. Купую всі запчастини з каталогу і ремонтую всі машини. Це може стати нудним через повторюваність завдання. Начебто лагодити цю машину і цю і знову і знову. Мені подобається, як ви можете керувати своїми автомобілями після їх ремонту. Досить хороша гра.
Все класно але додайте функції редакції розміру кнопок бо на автодромі на планшеті грати не зручно
Гра дуже гарна
Сама краща гра у світі
Ігра просто топ додайте ПЖ ваз 21099
Retro Garage - Car Mechanic شبیهسازی tutt
Це нормально, хоча б не рекомендував
Мені дуже швидко набридла ця гра.
круто